Wie zijn wij

TOP totaalafbouw is een coöperatie die in  2010 ontstaan is als samenwerking tussen een aantal specialistische bedrijven op diverse terreinen. Door de krachten te bundelen, ontstond er een daadkrachtig en flexibel bedrijf die de complete afbouw of verbouw van woningen, kantoren en bedrijfspanden voor zijn rekening neemt. Van realisatie van badkamers, keukens, plafonds, toiletten tot loodgieterswerk en elektra.

De deelnemers aan de coöperatie zijn ervaren vakmensen, die elk hun sporen in hun eigen specialisme ruimschoots verdiend hebben. Verenigd in één bedrijf bent u er altijd van verzekerd één aanspreekpunt te hebben voor de totale afbouw. Bovendien staan wij voor de kwaliteit die we leveren, daar geven we garantie op!

Constructieve veranderingen aan uw pand voeren wij niet zelf uit, maar het regelen hiervan nemen we u wel uit handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de juiste partner voor u selecteren voor het uitvoeren van dergelijke klussen.
U kunt bij ons trecht voor tegelwerk, stucadoorswerk, schilderwerk, verlichting/levering van armaturen, realisatie van wanden en plafonds, vloeren en spackspuiten.
 

Bekijk hier onze recente projecten. Naar referenties